‘Samsung Galaxy Note 4 krijgt QHD-scherm van 5,7 tot 6 inch’

Redactie
11 juni 2014, 13:03
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 4 krijgt QHD-scherm van 5,7 tot 6 inch’
Galaxy Note 4 specs

De Galaxy Note 4 krijgt een QHD-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De schermgrootte is nog niet precies bekend, maar deze zou tussen de 5,7 en 6 inch zijn. Ook is de verwachting dat Samsung weer een amoled-scherm voor de Note 4 gebruikt.

De Nederlandse versie krijgt volgens de geruchten een Exynos-chip van Samsung, waarschijnlijk de Exynos 5433-chip met een quadcore-processor. Het is normaal dat de Europese versie van de Galaxy Note-lijn een Exynos-chip krijgt. De Amerikaanse en Aziatische versie krijgt een Snapdragon-chip, mogelijk de Qualcomm Snapdragon 805-chip.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 4 specs

Verder zou de Galaxy Note 4 voorzien zijn van een 16 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie waarmee je mooiere foto’s en video’s schiet. De camera is naar verluidt ontwikkeld door Sony. De 2 megapixel-camera aan de voorzijde zou dezelfde zijn als de fontcamera in de Galaxy S5. Als laatste krijgt de Galaxy Note 4 volgens de geruchten een UV-sensor die het scherm de beste helderheid geeft. Zo kan de automatische helderheid binnenshuis nogal eens te fel staan, waardoor velen een app als Lux gebruiken om geen hoofdpijn te krijgen.

De opvolger van de Galaxy Note 3 verschijnt naar verwachting in het tweede deel van 2014.

Lees ook

De Galaxy Note 4 release staat naar verluidt voor het derde kwartaal van 2014 gepland. Check ons overzicht met de beste Galaxy Note 4 aanbiedingen en kooptips!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu