De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Ready to Note? Bekijk de nieuwe Galaxy Note 4 teaser

Gijs Ettes
29 augustus 2014, 14:03
1 min leestijd
Ready to Note? Bekijk de nieuwe Galaxy Note 4 teaser
Galaxy Note 4 teaser

In aanloop naar de Berlijnse IFA organiseert Samsung op 3 september – volgende week woensdag dus – een grootst persevenement. Het bedrijf zal dan in ieder geval de Galaxy Note 4 onthullen en om dat nog maar eens te benadrukken, heeft het een nieuwe Galaxy Note 4 teaser de wereld in geslingerd. In het filmpje zien we niet het toestel zelf, maar alleen springende, dansende mensen en andere willekeurige beelden.

De Galaxy Note 4 teaser wordt afgesloten met de tekst ‘Ready to Note?’ en de datum van Samsungs persconferentie. Uit uitgelekte afbeeldingen is gebleken dat het nieuwe toestel een achterkant van kunstleer krijgt en een stevig metalen frame. Het scherm van de Galaxy Note 4 lijkt opnieuw 5,7 inch te meten  – net als zijn voorganger – maar heeft een hogere resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Mogelijk zijn er ook een vingerafdrukscanner en hartslagmeter aan boord.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Galaxy Note 4 teaser

De verwachte specs van de Note 4 zijn niets minder dan high-end. Zo heeft de phablet volgens de laatste geruchten 4GB aan werkgeheugen en een snelle Exynos 5433-chip met acht kernen. De opslagruimte bedraagt 16 of 32GB en is uitbreidbaar.

Tot slot is de Note 4 mogelijk voorzien van een een sensor die schadelijk UV-licht kan meten en samenwerkt met de S Health-app om waarschuwingen te tonen. In Zuid-Korea zou de Note 4 ondersteuning kennen voor LTE-A, de nieuwe en snellere 4G-standaard.

→ Lees ook onze vergelijking Galaxy Note 4 vs iPhone 6 (Plus)

http://youtu.be/tPzaPI418_0

Het laatste nieuws over de Galaxy Note 4

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu