‘Galaxy Note 4 krijgt uv-sensor en herinnert je aan insmeren zonnebrand’

Redactie
18 juli 2014, 8:46
1 min leestijd
‘Galaxy Note 4 krijgt uv-sensor en herinnert je aan insmeren zonnebrand’
samsung galaxy note 4 uv-sensor

De Galaxy Note 4, de opvolger van de huidige Galaxy Note 3, krijgt een uv-sensor om zonlicht te meten. Dat meldt SamMobile, die vaker als eerste Samsung-nieuwtjes publiceren.

De Galaxy Note uv-sensor zou de gebruiker waarschuwen op basis van de felheid van het zonlicht. Deze zou in 5 verschillende UV-levels zijn verdeeld, van low naar extreme. Bij elk level noemt de Galaxy Note 4 maatregelen die de gebruiker kan nemen. Ook zou de smartphone de gebruiker bijvoorbeeld waarschuwen als hij of zij zonnebrand op moet doen of beter binnen kan blijven.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 4 uv-sensor

De Galaxy Note 4 uv-sensor is in lijn met de health-kant die Samsung ook met de Galaxy S5 is opgegaan. Mogelijk wordt de health-functie van de Galaxy Note 4 met deze uv-sensor uitgebreid.

De verwachting is dat de Galaxy Note 4 een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels krijgt. Ook een Snapdragon 805-chip, 3GB aan werkgeheugen en een 16 megapixel-camera worden verwacht bij het tweede vlaggenschip van Samsung.

Lees ook

De Galaxy Note wordt normaliter in de tweede helft van het jaar geïntroduceerd. Wil je de Galaxy Note 4 kopen? Check dan ons koopadvies!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu