‘Galaxy Note 4 krijgt uv-sensor en herinnert je aan insmeren zonnebrand’

Redactie
18 juli 2014, 8:46
1 min leestijd
‘Galaxy Note 4 krijgt uv-sensor en herinnert je aan insmeren zonnebrand’

samsung galaxy note 4 uv-sensorDe Galaxy Note 4, de opvolger van de huidige Galaxy Note 3, krijgt een uv-sensor om zonlicht te meten. Dat meldt SamMobile, die vaker als eerste Samsung-nieuwtjes publiceren.

De Galaxy Note uv-sensor zou de gebruiker waarschuwen op basis van de felheid van het zonlicht. Deze zou in 5 verschillende UV-levels zijn verdeeld, van low naar extreme. Bij elk level noemt de Galaxy Note 4 maatregelen die de gebruiker kan nemen. Ook zou de smartphone de gebruiker bijvoorbeeld waarschuwen als hij of zij zonnebrand op moet doen of beter binnen kan blijven.

Galaxy Note 4 uv-sensor

De Galaxy Note 4 uv-sensor is in lijn met de health-kant die Samsung ook met de Galaxy S5 is opgegaan. Mogelijk wordt de health-functie van de Galaxy Note 4 met deze uv-sensor uitgebreid.

De verwachting is dat de Galaxy Note 4 een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels krijgt. Ook een Snapdragon 805-chip, 3GB aan werkgeheugen en een 16 megapixel-camera worden verwacht bij het tweede vlaggenschip van Samsung.

Lees ook

De Galaxy Note wordt normaliter in de tweede helft van het jaar geïntroduceerd. Wil je de Galaxy Note 4 kopen? Check dan ons koopadvies!

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's