Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Galaxy Note 4 verpakking gelekt, laat metalen accenten zien’

Redactie
11 augustus 2014, 11:28
1 min leestijd
‘Galaxy Note 4 verpakking gelekt, laat metalen accenten zien’
galaxy note 4 verpakking

De Galaxy Note 4 verpakking is mogelijk gelekt en op een foto te zien. De verwachting is dat de Galaxy Note 4 tijdens de IFA, die van 5 tot 10 september plaatsvindt, door Samsung wordt geïntroduceerd. Op de doos is een toestel afgebeeld dat veel gelijkenissen vertoont met de Galaxy Note 3, maar een iets hoekiger design heeft. Daarnaast draait het toestel op Android 4.4 KitKat, zoals de notificatiebalk laat zien.

Het valt daarbij op dat de Galaxy Note 4 verpakking metalen accenten heeft: de toestelnaam wordt getoond in zilvergekleurde letters. Het is mogelijk dat dit gewoon een nieuw design voor de doos is, maar het kan er ook op duiden dat de Galaxy Note 4 een metalen rand krijgt – op eenzelfde manier als de Galaxy Alpha.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 4 verpakking

galaxynote4-2

De verwachting is dat de Galaxy Note 4 een 5,7 inch-scherm krijgt, maar wel één met een hogere resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Daarnaast is het waarschijnlijk dat de Note 4 over 3GB aan werkgeheugen, 16 of 32GB aan uitbreidbare opslagruimte en een 16 megapixel-camera beschikt.

Een Galaxy Note 4 kopen is waarschijnlijk eind september mogelijk, na de introductie op de IFA. De adviesprijs zal mogelijk weer rond de 699 euro liggen.

Lees het laatste Galaxy Note 4-nieuws

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu