Nieuwe Galaxy Note 4 video’s prijzen S-Pen en camera
Redactie

Galaxy Note 4 videoDe Galaxy Note 4 is één van de belangrijkste phablets van 2014. In onze Galaxy Note 4 review noemden wij de phablet “de beste grote smartphone die je momenteel kunt kopen”. Logischerwijs is ook Samsung druk bezig om de grote smartphone aan de man te brengen, en om dat te doen brengt het Zuid-Koreaanse bedrijf twee nieuwe video’s uit. In die video’s worden de S-Pen en camera van de Galaxy Note 4 in het zonnetje gezet, waarbij wij ook enthousiast over zijn.

De video’s maken onderdeel uit van de Note-campagne, waarbij de geestige Note Pun Intended-video het startschot gaf. De nieuwe Galaxy Note 4 video’s richten zich echter meer op de functies van de smartphone dan Note-woordspelingen maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Galaxy Note 4 video’s

https://www.youtube.com/watch?v=EYErTwDFenc

https://www.youtube.com/watch?v=ZpRbV86lYx0

Galaxy Note 4 bestellen

Via onderstaande aanbieders kun je de Galaxy Note 4 bestellen. Het toestel verscheen op  17 oktober in Nederland en België in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink voor een verkoopadviesprijs van 799 euro.

Het laatste nieuws over de Note 4

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot het Samsung-toestel. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van  Samsung Android Smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.