Deze Galaxy Note 4-video van Samsung zit vol met geestige puns

Samsung Galaxy Note 4 videoDe Galaxy Note 4 is vanaf medio oktober verkrijgbaar in Nederland. Reden genoeg voor Samsung om wat promotievideo’s voor zijn nieuwe phablet uit te brengen. En hoewel Samsung met video’s de plank een paar keer heel flink heeft misgeslagen, is deze video weer erg geestig.

In de nieuwe Galaxy Note 4 video gaan twee jongens de strijd om het woord ‘Note’ zo vaak mogelijk in andere woorden te gebruiken. Deze vorm van grapjes maken – woordspelingen – wordt ook wel ‘pun‘ genoemd. En deze video zit vol met geestige puns. Denk aan ‘really fascinoting‘, ‘I will dominote you‘, ‘notezart‘ en ‘cappuchinote‘.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung Galaxy Note 4 video

https://www.youtube.com/watch?v=cxpTFT7XxN4

Galaxy Note 4 aanbiedingen

Een Galaxy Note 4 kopen is al mogelijk in Nederland. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink voor een verkoopadviesprijs van 799 euro.

Bij veel tweejarige abonnementen krijg je het toestel meestal gratis. Als je ‘m nu bestel, wordt de smartphone op 17 oktober geleverd. Dat is de officiële releasedatum van de Galaxy Note 4 in Nederland, zo heeft Samsung Nederland recentelijk bekendgemaakt.

Laatste Galaxy Note 4-nieuws

Lees hieronder het laatste Galaxy Note 4-nieuws en blijf op de hoogte over alles omtrent de nieuwe Samsung-phablet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.