‘Samsung Galaxy Note 4 werkgeheugen bedraagt 4GB’

Gijs Ettes
15 augustus 2014, 9:05
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 4 werkgeheugen bedraagt 4GB’
Galaxy Note 4 werkgeheugen

Eerder schreven we al over 5 zaken die zijn uitgelekt over de Galaxy Note 4 en aan dat lijstje kunnen we nu de grootte van het werkgeheugen toevoegen. Althans, als we de online retailer Erafone mogen geloven. Het bedrijf publiceerde de specificaties van het aankomende Samsung-toestel, waaruit blijkt dat het Galaxy Note 4 werkgeheugen 4GB zal bedragen. Dat is 1GB meer dan zijn voorganger, de Galaxy Note 3.

Het grotere werkgeheugen kan handig zijn voor veeleisende gebruikers die graag meerdere apps en processen tegelijkertijd draaien. Op de huidige high-end smartphones en tablets van Samsung is het dankzij de functie Multi Window al mogelijk om te multitasken. Op een smartphone kun je in het eerste venster bijvoorbeeld naar een YouTube-video kijken, terwijl je in het andere venster iets opzoekt op Wikipedia.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Galaxy Note 4

Op 3 september vind er weer een Unpacked-evenement van Samsung plaats waar mogelijk de Galaxy Note 4 en een aantal andere producten van het bedrijf (Gear VR, Gear Glass?) worden gepresenteerd. De Note 4 verschijnt waarschijnlijk in een reguliere en een gebogen variant, die niet op de massa lijkt gericht. Verder krijgt Samsungs phablet een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een Exynos 5433-chip met acht kernen en 16 of 32GB aan uitbreidbare opslag.

Tot slot  is de Note 4 mogelijk voorzien van een een sensor die schadelijk UV-licht kan meten en samenwerkt met de S Health-app om waarschuwingen te tonen. In Zuid-Korea zou de Note 4 ondersteuning kennen voor LTE-A, de nieuwe en snellere 4G-standaard.

Het laatste Samsung-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu