Samsung Galaxy Note 5 nu te koop in Nederland

Redactie
24 september 2015, 16:13
1 min leestijd
Samsung Galaxy Note 5 nu te koop in Nederland

De Galaxy Note 5  krijgt voorlopig  geen officiële release in Nederland, maar het toestel is toch verkrijgbaar in ons land. Twee webshops bieden de geïmporteerde versie van de grote Samsung-smartphone  tegen een fors hoger bedrag aan.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 5 kopen in Nederland

Nederlanders die de Galaxy Note 5 willen kopen, kunnen terecht bij 2Call  en Phoneshop. Daar wordt het grote Samsung-toestel aangeboden in combinatie met een abonnement, of los voor respectievelijk 966 en 959 euro. Dat is fors meer dan het prijskaartje van 700 dollar waarmee de Note 5 in de Verenigde Staten is gelanceerd. Met een abonnement is de smartphone goedkoper, al  moet je dan nog steeds fors in de buidel tasten.

samsung galaxy note 5 kopen

Samsung kondigde de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ gelijktijdig aan, maar alleen laatstgenoemde is vooralsnog verschenen  in Europa. Wel bleek uit eerdere geruchten dat de Note 5  mogelijk toch hier een release krijgt. Een toestel met typenummer SM-N920F, mogelijk de Europese Note 5, dook onlangs op  bij een certificeringsinstantie en op Bluetooth.org.  Samsung heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

De S6 Edge+  is wel in ons land verkrijgbaar en op veel fronten vergelijkbaar met de Note 5. Afgezien van de stylus zijn er geen verschillen: zo beschikken de Note 5 en Edge+ allebei over een Exynos 7420-chip, 4GB aan werkgeheugen, 32 of 64GB opslagruimte, een 3000 mAh-accu en twee camera’s met 16 en 5 megapixels. Lees er meer over in onze Galaxy S6 Edge+ review.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu