De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Samsung Galaxy Note 6 verschijnt halverwege augustus’

Lars Paymans
12 mei 2016, 15:29
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 6 verschijnt halverwege augustus’

Samsung zou van plan zijn om de Galaxy Note 6 in augustus dit jaar uit te brengen in Amerika. Doorgaans betekent dit dat we het toestel dan ook in Nederland kunnen verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 6 verschijnt in augustus

Het gerucht over de Galaxy Note 6 is afkomstig van Evan Blass, een betrouwbare bron als het op gelekte verschijningsdatums van smartphones aankomt. In een tweet stelt hij dat de Galaxy Note 6 in de week van 15 augustus verschijnt, in ieder geval in Amerika. Veel meer informatie geeft hij niet, al is er uit eerdere gelekte berichten al meer info over het toestel bekend geworden.

europese galaxy note 5 release

Als we terugkijken naar de Galaxy Note 5 is de maand augustus een logische maand voor Samsung om de Note 6 op de markt te brengen. Een jaar geleden doorbrak Samsung de trend door de Note 5 niet eind september maar halverwege augustus te lanceren.

De officiële onthulling van Samsung laat nog even op zich wachten, en zal waarschijnlijk een paar weken voor de Galaxy Note 6 in de winkels ligt plaatsvinden. De geruchten van vandaag druisen in tegen eerdere verhalen uit maart. Toen werd gezegd dat de Note 6 al in juli op de markt zou komen, en de phablet op Android N zou draaien. Ook moet het toestel stof- en waterbestendig worden.

Naar verwachting is de Note 6 uitgerust met een USB-C-aansluiting, 5,8 inch-display (2560 x 1440 pixels) en een Exynos-processor.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Even Blass
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's