De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Importdata wijst op variant Galaxy Note 7 met 6 inch-scherm

Wouter Nijsen
4 juli 2016, 9:13
1 min leestijd
Importdata wijst op variant Galaxy Note 7 met 6 inch-scherm

Samsung werkt mogelijk aan een variant van de Galaxy Note 7 met een 6 inch-scherm. Dit zou betekenen dat er een nog grotere  variant van het toptoestel verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 6 inch-scherm

Hoewel er al langer geruchten gaan over het scherm van de Samsung Galaxy Note 7, lijkt inmiddels vast te staan dat het scherm 5,7 inch meet en aan beide zijkanten iets afloopt. Dit lijkt ervoor te zorgen dat er geen versie verschijnt met een `normaal` scherm, waarbij de randen – zoals bij de Galaxy S7 – gewoon doorlopen.

Galaxy Note 7 release

Op Zauba, een website die import- en exportdata bijhoudt, is echter een variant van de Galaxy Note 7 opgedoken met een 6 inch-scherm. Het is nog onduidelijk of bij deze variant de schermranden ook iets aflopen, terwijl het hier ook om een prototype van Samsung kan gaan. Het is dus goed mogelijk dat het bedrijf maar één versie van de smartphone uitbrengt.

Meer over de Galaxy Note 7

Volgens de laatste geruchten heeft het 5,7 inch-scherm een QHD-resolutie van 2560 bij 1440, wat bij de Galaxy Note 4 en Note 5 ook zo was. Daarnaast wordt gesproken over een Exynos 8893-chip met 6GB RAM en 64GB aan opslagruimte.

De Galaxy Note 7 zou verder beschikken over een metalen behuizing en een 12 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant. Verder is het aannemelijk dat de telefoon is voorzien van een vingerafdrukscanner, usb-c-poort en Android 6.0. De aankondiging van de nieuwe Note vindt hoogstwaarschijnlijk begin augustus plaats.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Zauba
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu