De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung onthult de Galaxy Note 7 begin augustus’ – update

Lars Paymans
3 juni 2016, 15:55
2 min leestijd
‘Samsung onthult de Galaxy Note 7 begin augustus’ – update

Of Samsung de volgende Galaxy Note de Note 6 of Note 7 noemt is nog even de vraag, die waarschijnlijk begin augustus zal worden beantwoord.

Lees verder na de advertentie.

‘Galaxy Note 7 augustus onthuld’

Update 16:00: Later vandaag zijn er renders via uSwitch opgedoken die van de Galaxy Note 7 zouden zijn. De renders zijn gemaakt op basis van gelekte tekeningen, en geven ons een goede eerste indruk van hoe het design van de toestellen er mogelijk uit komt te zien. Aan de onderkant is een usb-c-aansluiting te zien en een flinke collectie aan sensoren boven het display.

Beroepslekker Evan Blass (@evleaks) liet via Twitter weten dat de Galaxy Note 6/7 over `bijna exact` twee maanden gelanceerd wordt. Begin augustus dus als we Blass mogen geloven, die het in het verleden al vaker bij het rechte eind had.  Blass lijkt met zijn nieuwe tweet zijn eerdere gerucht ietwat bij te stellen. Eerder beweerde hij namelijk dat we de Note 7 in de week van 15 augustus te zien zouden krijgen. De Galaxy Note 5 werd vorig jaar  ook in augustus onthuld.

Galaxy note 7 europa

Galaxy Note 7 augustus: geruchten

De afgelopen weken zijn er al de nodige geruchten over de nieuwe Galaxy Note van Samsung verschenen. Zo zou het toestel een dubbele camera krijgen op de achterkant, net zoals de Huawei P9 dus. Met een dubbele cameralens kun je betere foto`s maken en is het mogelijk om na het schieten van een foto de focus aan te passen. De smartphone zou daarnaast op Android N draaien en stof- en waterbestendig zijn.

Een ander gerucht heeft puur met de naam van het toestel te maken. Samsung zou het cijfer zes overslaan, zodat de nieuwe Galaxy Note mooi in het rijtje van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge past. Door de nieuwe Note het cijfer zes mee te geven, lijkt het direct een toestel ook van een jaar geleden.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu