De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo ziet de blauwe Galaxy Note 7 er uit

Thomas Haenen
20 juli 2016, 14:34
1 min leestijd
Zo ziet de blauwe Galaxy Note 7 er uit

De Samsung Galaxy Note 7 gaat ook in het blauw verschijnen, zo suggereert een nieuwe afbeelding. De ‘Blue Coral’-variant komt naast een zilveren en zwarte versie te liggen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 blauw

Niet alleen de Galaxy Note 7, maar ook de S Pen wordt in het blauw gestoken. Dat blijkt uit een afbeelding die Evan Blass deelde met de wereld. Daarop is de nieuwe kleur van Samsungs volgende phablet duidelijk te zien.

‘Blue Coral’ is een relatief nieuwe toevoeging aan het kleurenassortiment van Samsung. De Koreaanse fabrikant bracht wel eerder blauwe smartphones uit, maar die waren dan donkerblauw. Dit model lijkt daarentegen vrij lichtgekleurd te zijn.

Samsung Galaxy Note 7 blauw

Galaxy Note 7 kleuren

De Samsung Galaxy S7 verscheen eerder dit jaar in vier verschillende kleuren: zwart, zilver, goud en wit. Later volgde nog onder andere een roze variant, en zelfs een speciale Olympische Spelen-editie van de Galaxy S7.

Met de Note 7 pakt Samsung vooralsnog wat minder groot uit. Naast de blauwe variant zouden er ook zilveren en zwarte versies in ontwikkeling zijn. Een gouden Note 7 ligt voor de hand, maar wordt vooralsnog niet genoemd in geruchten.

De afbeelding geeft nog enkele andere details van het toestel prijs. Zo is duidelijk het gebogen scherm te zien, dat doorloopt in beide randen. Samsung brengt dit jaar dus geen aparte ‘Edge’-variant uit, maar voorziet de standaardversie van de Galaxy Note 7 al van het gebogen display. Daarnaast lijkt de S Pen, de meegeleverde Note 7 stylus, geen radicale aanpassingen te hebben gehad ten opzichte van het vorige model. Eerdere geruchten spraken nog over een nieuw ontwerp voor de stylus, maar dat lijkt er dus niet in te zitten.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: VentureBeat
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu