De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Galaxy Note 7 komt alleen beschikbaar met gebogen scherm’

Lars Paymans
22 juni 2016, 12:14
1 min leestijd
‘Galaxy Note 7 komt alleen beschikbaar met gebogen scherm’

Bij de Galaxy S7 gaf Samsung je nog de keuze tussen een toestel met gebogen schermrand en normaal display. Met de Samsung Galaxy Note 7 is deze beslissing al voor jou gemaakt, zo lijkt het nu.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 gebogen scherm

Een nieuw gerucht beweert dat de Samsung Galaxy Note 7 alleen met een gebogen `Edge-display` beschikbaar komt, en er dus geen Galaxy Note 7 en Galaxy Note 7 Edge afzonderlijk van elkaar zullen verschijnen.  Het verhaal is afkomstig van het Zuid-Koreaanse Munwha Ilbo. De verklaring is simpel: de gebogen Galaxy S7 Edge zou wereldwijd een stuk beter verkopen dan de normale Galaxy S7. Dit is best opvallend, aangezien dit toestel honderd euro duurder is.

galaxy note 7 gebogen scherm

We zullen nog wel even moeten wachten op de officiële onthulling van de Galaxy Note 7. Volgens eerdere geruchten zal Samsung het toestel tijdens een speciaal evenement in New York in het begin van augustus uit de doeken doen. Oplettende Galaxy-fans zullen zien dat Samsung met de Galaxy Note 7 de Galaxy Note 6 overslaat. Het bedrijf zou hiervoor gekozen hebben om de Note-serie gelijk te laten lopen met die van de Galaxy S-lijn.

Op 13 juni dook er al een gelekte teaser op van de Galaxy Note 7, die ook de nadruk op een gebogen schermrand legt. Het toestel zou een 5,8 inch-display krijgen met een QHD-resolutie. 6GB aan werkgeheugen en een nieuwe Exynos-chipset zorgen voor de nodige rekenkracht.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Munwha Ilbo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's