Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Samsung Galaxy Note 7 komt met irisscanner’

Erwin Vogelaar
25 juni 2016, 19:00
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 7 komt met irisscanner’

Het volgende belangrijke toestel van Samsung wordt waarschijnlijk de Galaxy Note 7, een toestel met een ingebouwde irisscanner om je identiteit vast te stellen. Super veilig dus.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 irisscanner

Beroepslekker Evan Blass heeft wat nieuwe informatie over het volgende belangrijke toestel van Samsung met de wereld gedeeld. Allereerst is er de naam van het toestel. Het is al een tijdje het gerucht dat Samsung de naam Galaxy Note 6 gaat overslaan en direct overgaat op de Galaxy Note 7 en dat blijkt inderdaad zo het geval te zijn. Blass zegt dat de naam bevestigd is en laat zelfs het logo zien. Het overslaan van de Galaxy Note 6 is logisch, omdat de consument anders mogelijk denkt dat het om een verouderd toestel gaat. In 2016 hebben de grootste toestellen namelijk een 7 in de naam. Niet alleen is er dit jaar de Samsung Galaxy S7 uitgekomen, maar later dit jaar verschijnt ook de iPhone 7 van Apple.

galaxy note 7 irisscanner

Naast de naam stelt Blass ook dat het toestel een irisscanner krijgt voor extra veiligheid. Op dit moment komen de meeste belangrijke nieuwe toestellen met een vingerafdrukscanner, zodat alleen jij het toestel kan ontgrendelen. Een irisscanner moet een extra laag veiligheid toevoegen. Deze technologie kan uiteraard ook gebruikt worden om bijvoorbeeld bankzaken extra te beveiligen. Het is een volgende stap om wachtwoorden compleet de wereld uit te helpen.

Een eerder gerucht stelt dat de Galaxy Note 7 enkel met een gebogen scherm uitkomt, terwijl consumenten eerder nog een keuze kregen tussen een gebogen scherm of een vlak scherm. Waarschijnlijk zal Samsung het toestel begin augustus uit de doeken doen tijdens een speciaal evenement in New York. Het toestel zou volgens de informatie van Blass een 5,7 inch-display krijgen met een QHD-resolutie. Onder de kap zit 64GB opslaggeheugen en er is ruimte voor een micro-sd-kaartje. Aan de achterkant zit een 12 megapixel-camera en aan de voorzijde een 5 megapixel-camera. Het waterdichte toestel zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, zilver en blauw.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu