Nederlandse release Samsung Galaxy Note 7 uitgesteld

De Samsung Galaxy Note 7 verschijnt een week later dan gepland in Nederland. Volgens de fabrikant heeft dat te maken met de grote vraag naar het toestel. Sommige landen zijn wel al eerder aan de beurt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy Note 7 Nederland

Samsung brengt de Galaxy Note 7 op 9 september uit in Nederland, zo heeft de fabrikant zojuist bekendgemaakt. Dat is een week later dan gepland: oorspronkelijk zou de phablet vanaf 2 september verkrijgbaar zijn. Het is onbekend of de uitgestelde release alleen voor de Nederlandse markt geldt, of dat het toestel ook in andere Europese landen later verschijnt. Het uitstel heeft Samsung te maken met de verwachte hoge vraag naar het toestel. In andere landen, waaronder Samsungs thuisland Zuid-Korea, is de Note 7 nu al beschikbaar als pre-order. Daar zouden inmiddels al verschillende verkooprecords verbroken zijn: in twee dagen zijn volgens de fabrikant al 200.000 exemplaren verkocht.

galaxy note 7 preview

Galaxy Note 7 aanbod

De adviesprijs van de Galaxy Note 7 bedraagt 849 euro. Ben je opzoek naar de beste aanbieding. Gebruik dan de Samsung Galaxy Note 7 abonnement vergelijker om de beste deal te vinden of bekijk de losse toestelprijzen per shop als je de Galaxy Note 7 los wil kopen.Hieronder vind je de beste aanbiedingen op een rijtje.

Samsung Galaxy Note 7
9,0
Welke Samsung Galaxy Note 7 wil je?
Sim only nodig?

Meer over de Samsung Galaxy Note 7

Samsung presenteerde de Galaxy Note 7 eerder deze maand op grootse evenementen in New York, Londen en Rio de Janeiro. Het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant beschikt over een 5,7 inch-scherm met QHD-resolutie en dezelfde 12 megapixel-camera als de Galaxy S7. Nieuwe features zijn onder andere een irisscanner, zodat je de Note 7 kunt ontgrendelen met je ogen. Ook zijn er enkele functies toegevoegd aan de S Pen, de ingebouwde stylus. Lees onze Samsung Galaxy Note 7 preview voor onze eerste ervaringen met het toestel.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.