Eerste Galaxy Note 7’s vanaf 10 oktober uitgeleverd in Nederland

Wouter Nijsen
22 september 2016, 14:01
2 min leestijd
Eerste Galaxy Note 7’s vanaf 10 oktober uitgeleverd in Nederland

Samsung levert vanaf 10 oktober de Galaxy Note 7 aan klanten die een tijdje terug een pre-order hebben geplaatst. Dat heeft het bedrijf zojuist bekendgemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 pre-orders in Nederland

Heb je je eerder dit jaar aangemeld voor de voorinschrijving van de Samsung Galaxy Note 7, dan kun je het toestel vanaf 10 oktober verwachten. Vanaf die dag start het bedrijf met de uitlevering van de smartphone naar de mensen die het toestel hadden besteld.

Samsung stelde de release van de Galaxy Note 7 op 2 september uit vanwege problemen met de accu. De accu blijkt in sommige gevallen te ontploffen, wat voor veel ophef en problemen zorgde. De verkoop werd wereldwijd stopgezet, maar in Nederland is het toestel nog niet verkrijgbaar geweest.

galaxy note 7 renders

Door de problemen hebben klanten lang moeten wachten op de Galaxy Note 7, al voorziet Samsung deze mensen van een compensatie. Het bedrijf geeft namelijk een geheugenkaartje van 128GB, die in de smartphone geplaatst kan worden, cadeau. Om verwarring te voorkomen, toont de Galaxy Note 7 een groen accu-icoontje om te laten zien dat de accu veilig is om te gebruiken. Op de verpakking van de Note 7 worden nieuwe toestellen met een icoontje aangeduid.

Vanaf 10 oktober wordt de Galaxy Note 7 dus uitgeleverd, maar een officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Mogelijk maakt Samsung binnenkort wel duidelijk wanneer het vlaggenschip verkrijgbaar is in Nederland.

Samsung Galaxy Note 7 bestellen

Tot die tijd is het wel mogelijk om de smartphone bij diverse webshops te bestellen, maar moet je waarschijnlijk nog lang wachten totdat je ‘m in huis hebt. Wil je toestel toch kopen, dan kun je in het overzicht hieronder terecht met de beste aanbiedingen voor een Galaxy Note 7 abonnement of om de Galaxy Note 7 los te kopen. De adviesprijs van het toestel bedraagt 849 euro.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Note 7 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Samsung
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu