De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy Note 7 gaat 849 euro kosten’

Wouter Nijsen
11 juli 2016, 13:24
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 7 gaat 849 euro kosten’

De laatste weken is al het nodige over de Samsung Galaxy Note 7  gelekt. Er is nieuwe informatie opgedoken, want het toestel zou 849 euro gaan kosten.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 prijs

Dat meldt althans Sammobile op basis van bronnen, waarmee de adviesprijs van het toestel 50 euro hoger ligt dan dat van de Galaxy S7 Edge. Toestellen uit de Galaxy Note-lijn zijn doorgaans een stukje duurder dan de andere vlaggenschepen van Samsung. Dit jaar komt dat mede door het scherm, dat aan beide kanten iets afloopt en hierdoor duurder is om te produceren.

Galaxy Note 7 release

Daar komt bij dat de Galaxy Note 7 over iets betere specificaties beschikt dan de Galaxy S7 en S7 Edge. Zo wordt gesproken over een nieuwe Exynos 8893-chip, 6GB RAM en een usb-c-poort waarmee de grotere accu snel kan worden opgeladen.

Opvallend is dat de Galaxy Note 7 mogelijk is voorzien van een irisscanner, die moet zorgen voor extra veiligheid. Het is echter nog onduidelijk  hoe de scanner precies gaat werken. Verder beschikt de smartphone over een 5,7 inch-QHD-scherm (2560 bij 1440 pixels) en een stylus. De aankondiging vindt mogelijk begin augustus plaats tijdens een evenement in de Verenigde Staten. Dan wordt ook bekend of en wanneer het toestel ook in de Benelux wordt uitgebracht.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu