De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy Note 7 vanaf 16 augustus te koop in Nederland’

Thomas Haenen
29 juli 2016, 21:05
2 min leestijd
‘Galaxy Note 7 vanaf 16 augustus te koop in Nederland’

De Samsung Galaxy Note 7 ligt vanaf half augustus in de Nederlandse winkels, zo blijkt uit bronnen van Android Planet. De Galaxy Note 7 releasedatum volgt daarmee twee weken na de onthulling van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 releasedatum

Aanstaande dinsdag, 2 augustus, vindt in New York City de volgende editie plaats van Samsung Unpacked. Daar zal de Koreaanse fabrikant vrijwel zeker de Galaxy Note 7 officieel onthullen. De Nederlandse release volgt twee weken later: vanaf 16 augustus is het toestel in Nederland te koop.

galaxy note 7 releasedatum

Eerdere geruchten beweerden dat de releasedatum van de Galaxy Note 7 vlak na de aankondiging zou plaatsvinden. Nu blijkt dat consumenten iets langer moeten wachten tot het toestel in de winkels ligt. Een adviesprijs is nog onbekend, maar bronnen verwachten dat deze zo rond de 849 euro ligt. De Note 7 zou in twee kleuren verschijnen: zwart en zilver. Dit wordt later uitgebreid met een gouden en blauwe variant.

Meer over de Samsung Galaxy Note 7

De Note 7 zou grote gelijkenissen vertonen met de Samsung Galaxy S7. Zo heeft het toestel waarschijnlijk een waterdichte behuizing, waarmee het toestel onder de douche of in de regen gebruikt kan worden. Achterop zit een 12 megapixel-camera met Dual Pixel-sensor. Deze sensor kan snel scherpstellen en schiet bovendien goede foto’s in situaties met weinig licht.

Samsung zou het toestel daarnaast standaard uitrusten met een licht gebogen scherm dat afloopt in de randen. Er is dus geen aparte Edge-variant in de maak. Ook de S Pen is weer aanwezig; de meegeleverde stylus kan dit keer ook gebruikt worden om notities te maken als het toestel op standby staat, dankzij het always on-display waar de Note 7 over beschikt. Met 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 5,7 inch-scherm met QHD-resolutie lijkt het toestel over de beste hardware van het moment te beschikken.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu