De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Zo ziet de Samsung Galaxy Note 7 eruit’

Erwin Vogelaar
2 juli 2016, 8:51
2 min leestijd
‘Zo ziet de Samsung Galaxy Note 7 eruit’

Een lek met renders van de Samsung Galaxy Note 7 laat het nieuwe toestel in drie verschillende kleuren zien. Ook weten we over welke specificaties het toestel beschikt.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 renders

Evan Blass, de bekendste lekker van smartphonenieuws, heeft de eerste renders van de komende Samsung Galaxy Note 7 te pakken. Het toestel is direct te zien in de drie verschillende kleuren waarmee het in de winkels komt te liggen: Black Onyx, Silver Titanium en Blue Coral. Ook wel zwart, zilver en blauw.

galaxy note 7 renders

Op de renders is duidelijk te zien dat het toestel, zoals verwacht, een gebogen scherm heeft. Volgens de geruchten verschijnt er geen versie zonder gebogen scherm, dus dit is waarschijnlijk de enige versie van de Galaxy Note 7 die te koop zal zijn. Daarnaast zijn de bezels opvallend klein, zodat het scherm goed tot zijn recht komt. Ook boven het scherm is er weinig ruimte meer over, zodat zelfs het Samsung-logo er nog maar net tussen past. Tevens lijkt de achterkant van het toestel iets gebogen te zijn aan de zijkanten.

Vanuit de renders is het moeilijk te bepalen of de Galaxy Note 7 een irisscanner bevat. Volgens de geruchten is dit namelijk de eerste smartphone met deze technologie als extra laag biometrische veiligheid. De extra sensor aan de linker bovenkant van het toestel zou hiermee te maken kunnen hebben. Op de renders zien we tevens onderaan het toestel een klein stukje van de pen die met de Galaxy Note 7 gebruikt kan worden.

Galaxy Note 7 specs

De Galaxy Note 7 zou volgens eerdere informatie van Blass een 5,7 inch-display krijgen met een QHD-resolutie. Onder de motorkap zit 64GB opslaggeheugen en er is ruimte voor een micro-sd-kaartje. Aan de achterkant zit een 12 megapixel-camera en aan de voorzijde een 5 megapixel-camera. De ring om de camera aan de achterzijde van het toestel kan oplichten in verschillende kleuren voor notificaties of mooiere selfies.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu