De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

‘Teaser toont Galaxy Note 7 met gebogen schermranden’

Jarno Stinissen
13 juni 2016, 15:54
2 min leestijd
‘Teaser toont Galaxy Note 7 met gebogen schermranden’

De afgelopen weken zijn al veel details bekend geworden over de Samsung Galaxy Note 7. Op een teaser is te zien dat de phablet mogelijk over gebogen schermranden beschikt.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 teaser

De afbeelding is afkomstig van een ‘betrouwbare bron’ via PhoneArena. In de Galaxy Note 7 teaser zie je een silhouet van de nieuwe phablet, met daarboven de bekende S-stylus. De tekst daaronder is echter interessanter. Met de term ‘Write on the Edge of something great’ doelt het bedrijf hoogstwaarschijnlijk op de gebogen schermranden van het toestel.

galaxy note 7 teaser

Alle Samsung-smartphones die namelijk over een gebogen schermrand beschikken,  maken gebruik van  de term ‘Edge’ in hun naam. Het meest recente voorbeeld is de Galaxy S7 Edge, Samsungs gebogen vlaggenschip van dit jaar. Ook duidt de term in de teaser mogelijk op nieuwe features voor de S-stylus. Welke dat zijn, is nog niet duidelijk.

Meer over de Samsung Galaxy Note 7

De officiële presentatie van de Galaxy Note 7 vindt mogelijk plaats in augustus. Toch zijn al de nodige geruchten verschenen over de nieuwe phablet van Samsung. Het 5,8 inch-display maakt gebruik van een QHD-resolutie, waardoor pixels niet  elkaar zijn te onderscheiden. Ook is er naar verluidt plaats voor een nieuwe Exynos-chipset met 6GB RAM.

Verder krijgt de nieuwe Galaxy Note waarschijnlijk een dubbele 12 megapixel-camera op de achterkant. Hiermee moet je scherpere foto’s kunnen maken en achteraf de focus van aanpassen. De Galaxy Note 7 is waarschijnlijk ook een van de eerste toestellen die standaard op Android N  draait. Met deze nieuwe Android-software is het onder andere mogelijk om twee applicaties tegelijk te tonen op het scherm. Erg handig wanneer je toestel gebruikmaakt van een groot scherm, zoals de Galaxy Note-serie doet.

Samsung slaat expres de merknaam Galaxy Note 6 over, omdat de Note-lijn dan qua nummers gelijk komt met de populaire Galaxy S-serie. Zo wilt het bedrijf voorkomen dat consumenten vermoeden dat de Note 6 (nu dus Note 7) al een jaar oud is.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: PhoneArena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu