De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Note 7 met (nog) betere specs is alleen voor China

Erwin Vogelaar
11 augustus 2016, 20:34
2 min leestijd
Samsung Galaxy Note 7 met (nog) betere specs is alleen voor China

De geruchten kloppen: Samsung maakt een versie van de Galaxy Note 7 met betere specs. Helaas komt dit toestel niet buiten China uit.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 upgrade

Begin augustus heeft Samsung eindelijk de Galaxy Note 7 officieel onthuld. Het toestel heeft qua specs niemand achterover geslagen, omdat ze erg lijken op die uit de Galaxy S7. Daarom werd er vanuit verschillende hoeken verwacht dat Samsung nog een verbeterde versie van het toestel uit zou brengen, en dat is inderdaad het geval. Deze Galaxy Note 7 upgrade gaat van 4GB naar 6GB aan werkgeheugen. Daarnaast wordt de opslagruimte verdubbeld van 64GB naar 128GB. Helaas wordt het toestel niet buiten China uitgebracht.

galaxy note 7 upgrade

Koh Dong-jin van Samsung heeft op een event in Seoul bevestigd dat dit toestel enkel in China uit gaat komen, omdat Chinese bedrijven agressief reclame maken met hun hoge geheugencapaciteiten. Het extra geheugen is dus voornamelijk bedoeld om op te vallen tussen de andere toestellen op de Chinese markt. In andere landen is dit minder belangrijk om succes te hebben. In Korea wordt de normale Galaxy Note 7 op 19 augustus uitgebracht, terwijl we in Nederland tot 9 september moeten wachten. Dit heeft volgens Samsung te maken met de verwachte hoge vraag naar het toestel.

Vanaf 16 augustus gaat het toestel in voorverkoop. Vanaf dan kun je dus alvast een pre-order plaatsen, zodat je zeker weet dat je op 9 september het toestel ontvangt. De Note 7 heeft een adviesprijs van 849 euro en zal te koop zijn in onder andere de kleuren zwart en blauw. Het toestel heeft een groot 5,7 inch-scherm met QHD-resolutie. Nieuw, vergeleken met de Galaxy S7, is onder andere een irisscanner, zodat je enkel nog je ogen nodig hebt om je toestel te ontgrendelen. Ook heeft de stylus nieuwe functies gekregen. Voor meer informatie en onze eerste ervaringen met het toestel kun je onze Samsung Galaxy Note 7 preview lezen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu