De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy Note 7 wordt waterdicht’

Thomas Haenen
19 juli 2016, 9:11
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 7 wordt waterdicht’

De Samsung Galaxy Note 7 zal een waterdichte behuizing hebben, zo blijkt mogelijk uit een nieuwe foto. Het is daarmee de eerste waterdichte Note.

Lees verder na de advertentie.

Note 7 waterdicht

Dat de Galaxy Note 7 waterdicht is, is iets wat verschillende bronnen al eerder beweerden. Een nieuwe foto die opdook op het Chinese sociale netwerk Weibo lijkt het gerucht te bevestigen. De foto toont een Note 7 met flink veel zeepsop die vermoedelijk al onder de douche gebruikt is.

Galaxy Note 7 waterdicht

De foto biedt ook een blik op het design van de nieuwe Note. Dat doet sterk denken aan de Galaxy S7, het vlaggenschip dat Samsung eerder dit jaar uitbracht. Over de forse fysieke homeknop is nog wel wat onduidelijkheid. Die was met de Galaxy S7 voorzien van een vingerafdrukscanner, maar Samsung zou al plannen hebben voor een Note 7 irisscanner. Het is onbekend of de Note ook nog over een vingerafdrukscanner beschikt.

Uit de foto wordt niet helemaal duidelijk of de Note 7 gebogen schermranden heeft. Bronnen beweren dat Samsung dit jaar slechts één variant van zijn phablet uitbrengt, en dat die variant over een gebogen scherm beschikt. Er zou dus geen Note 7 Edge in de maak zijn, omdat het standaardmodel al over een Edge beschikt.

Meer over de Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 wordt naar verwachting op 2 augustus officieel gepresenteerd. De nieuwe Note heeft waarschijnlijk een 5,7 inch-scherm, 64GB opslagruimte en 6GB werkgeheugen. Achterop zit dezelfde 12 megapixel-camera met Dual Pixel-sensor als op de Galaxy S7. Deze sensor zou sneller scherp kunnen stellen en maakt relatief goede foto’s in situaties met weinig licht.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu