De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Uitrol Android 8.0 (Oreo) naar Samsung Galaxy Note 8 gestart

Erwin Vogelaar
18 maart 2018, 9:48
2 min leestijd
Uitrol Android 8.0 (Oreo) naar Samsung Galaxy Note 8 gestart

De Galaxy Note 8 Android 8.0 (Oreo)-update wordt uitgerold. De nieuwste phablet van Samsung krijgt hiermee enkele handige nieuwe functies.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 8 Android 8.0 (Oreo)-update

Samsung is helemaal over op Android 8.0. De Galaxy S8 krijgt de update naar Oreo, de Galaxy S9 draait uit de doos op deze versie van het besturingssysteem en nu doet de Note 8 ook mee. De nieuwste phablet van Samsung is zo weer helemaal up-to-date qua nieuwe functies.

Android 8.0 rolt uit als onderdeel van Samsung Experience 9.0 en bevat de beveiligingsupdate van maart. Gebruikers uit verschillende landen melden op Sammobile en Reddit de update te ontvangen. Krijg jij de update ook? Laat het dan even weten in de reacties onder dit artikel, want wij zijn benieuwd!

galaxy note 8 android 8.0

Met de update krijgen gebruikers van de Note 8 onder andere toegang tot notificatiekanalen. Hiermee is het makkelijk om het aantal notificaties die je krijgt te verminderen, door per app aan te geven wat er wel en niet gestuurd mag worden. Ook is er een picture-in-picture-modus om video’s en sommige andere apps in een hoekje over een andere app heen te bekijken. Of wat dacht je van slim selecteren. Hiermee voorspelt Android wat je met een geselecteerde tekst wil gaan doen.

De Note 8 volgde de desastreuze Note 7 op, die door defecte accu’s werd teruggeroepen. In onze Galaxy Note 8 review lees je dat deze opvolger ons wist te bekoren. Het belangrijkste verschil met de Galaxy S8 is dat het toestel groter is en een S Pen heeft om bijvoorbeeld notities en tekeningen te maken. Het is alleen niet bepaald een goedkoop toestel.

Samsung Galaxy S9

De nieuwste smartphone van Samsung is op dit moment de Galaxy S9, die net in de winkels ligt. We hebben het toestel alvast uitgebreid getest. Wat we ervan vinden? Dat lees je in onze Galaxy S9 review.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu