De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy Note 8 laat zich van alle kanten zien’

Erwin Vogelaar
26 juni 2017, 19:44
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 8 laat zich van alle kanten zien’

Het Samsung Galaxy Note 8-design is duidelijk zichtbaar op een gelekte promotieposter voor het toestel. Bekijk alvast het scherm, de camera, de vingerafdrukscanner en meer.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 8-design gelekt

Samsung weet de geheimen rond zijn volgende vlaggenschip moeilijk te bewaren. Op een promotieposter is het toestel nu voor het eerst te zien. De Note 8 is niet verlegen, want we mogen het apparaat direct van alle kanten bekijken.

We kunnen niet met zekerheid zeggen dat de poster echt is, maar de afbeelding klopt wel met de laatste geruchten over het toestel. Mocht het beeld echt de Note 8 tonen, dan is het in ieder geval duidelijk dat Samsung het design van de Galaxy S8 doorzet. Het scherm neemt bijna de volledige voorkant in beslag, met enkel nog een dun zwart balkje aan de boven- en onderkant.

galaxy note 8-poster

De vingerafdrukscanner is vanwege de ruimte die het scherm krijgt naar de achterkant van het toestel verplaatst. Samsung had deze scanner graag in het scherm zelf verwerkt, maar dat zorgde voor helderheidsproblemen. Daarom is de scanner nu aan de achterkant te vinden, net onder de dubbele camera. De Note 8 is de eerste Samsung-smartphone met een dubbele camera.

Galaxy Note 8-specs

Eind vorige week lekte al een hoop informatie over wat er onder het scherm van de Note 8 zit. Het toestel heeft waarschijnlijk een Snapdragon 835- of Exynos-chip met 6GB aan werkgeheugen. De dubbele 12 megapixel-camera moet voor de mooie kiekjes zorgen en de 3300 mAh-accu voorziet het apparaat van energie. Het scherm zelf is waarschijnlijk 6,3 inch groot, met een 4K-resolutie van 4428 bij 2160 pixels.

Al deze kracht zorgt volgens de nieuwste geruchten voor een flink prijskaartje. De Note 8 gaat namelijk voor waarschijnlijk 999 euro over de toonbank. Daarmee zou het de duurste Samsung-smartphone ooit worden.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu