De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Dit zijn alle acht kleurvariaties van de Galaxy Note 8’

Erwin Vogelaar
8 augustus 2017, 14:30
2 min leestijd
‘Dit zijn alle acht kleurvariaties van de Galaxy Note 8’

Alle Samsung Galaxy Note 8-kleuren lijken gelekt te zijn. Naast goud, zwart en grijs zijn er nog vijf kleuren gepland. Ook kun je de officiële wallpapers alvast downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 8-kleuren, gratis hoesje en wallpapers

Zodra de Samsung Galaxy Note 8 later dit jaar lanceert, is het toestel waarschijnlijk in de kleuren zwart, grijsz/zilver en goud verkrijgbaar. Het lijkt er echter op dat het toestel, net als voorgaande Samsung-smartphones, later ook in andere kleuren wordt uitgebracht. Via Android Headlines hebben we een eerste blik op alle kleuropties.

Als we dit gerucht mogen geloven, wordt de Note 8 ook gemaakt in het paars, lichtblauw, donkerblauw, roze en groenblauw. Het frame aan de voorkant van het toestel blijft waarschijnlijk in elke editie gewoon zwart. De verschillende kleuren maken dus enkel de achterkant en de S-Pen anders.

galaxy note 8-kleuren

Het is onzeker of al deze kleuren ooit in Europa uitgebracht worden. Toch kan het dus lonen om te wachten met het kopen van de Note 8, mits je echt iets anders dan goud, zwart of zilver wil.

Gratis hoesje

Waarschijnlijk levert Samsung de Galaxy Note 8 in sommige landen met een gratis hoesje. Het gaat om een doorzichtig plastic hoesje dat het toestel beschermt van krassen en valpartijen. Door het doorzichtige materiaal blijft het toestel, inclusief kleur, goed zichtbaar.

Volgens geruchten heeft Samsung tien miljoen hoesjes besteld. Dit is echter niet genoeg voor alle regio’s. Bronnen dichtbij Samsung stellen daarom ook dat het hoesje niet in Europa wordt meegeleverd.

Download de wallpapers van de Note 8

Om deze Note 8-geruchtenronde af te sluiten, hebben we nog een blik op de wallpapers van het toestel, gelekt door SamsungVN. Voor deze standaard achtergronden lijkt Samsung voor kalme natuurbeelden gekozen te hebben met een focus op horizonnen. Golvende zandvlaktes, bergtoppen en wolken moeten het toestel een rustige uitstraling geven. Meer van deze wallpapers vind je op de pagina van SamsungVN.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron afbeelding: Android Headlines
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu