Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Originele Galaxy Note batterij zwelt ook op, volgt Galaxy S4

Redactie
21 november 2013, 8:33
1 min leestijd
Originele Galaxy Note batterij zwelt ook op, volgt Galaxy S4
Galaxy Note batterij

De originele Galaxy Note batterij zwelt op. Eerder deed zich een soortgelijke situatie voor bij de Galaxy S4, maar het blijkt ook de eerste Galaxy Note te treffen. Door het opzwellen van de batterij kan de kwaliteit verminderen, de accu onbruikbaar worden of zelfs zodanig opzwellen dat het toestel wordt beschadigd. Het probleem zit ‘m echter in de garantie: de Galaxy Note is in sommige gevallen al zodanig verouderd dat je geen garantie meer hebt.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note batterij: geen garantie

Omdat Galaxy Note-bezitters niet altijd garantie meer hebben, zullen ze – als dit probleem zich voordoet – een nieuwe batterij moeten kopen. De garantietermijn is door Samsung echter wel verlengd naar twee jaar, waardoor sommigen wél binnen de garantietermijn vallen. “Alle batterijen van de Galaxy Note die twee jaar of jonger zijn, kunnen kosteloos omgeruild worden”, aldus Samsung.

Het valt daarbij op dat het voornamelijk batterijen van Samsung zijn die tegen dit probleem aanlopen. Sommige websites beweren zelfs dat Samsungs de batterijen expres kapot laat gaan, na een tijd van gebruik.

Galaxy S4-bezitters met het opgezwollen batterij-probleem kunnen de batterij kosteloos laten vervangen bij een Samsung Repair Center.

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu