De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Galaxy Note Edge in december naar Nederland voor 849 euro

Wouter Nijsen
11 november 2014, 14:40
2 min leestijd
Galaxy Note Edge in december naar Nederland voor 849 euro

Er bestonden nog wat twijfels over, maar dat de Samsung Galaxy Note Edge Nederland zal bereiken staat vast. Het toestel verschijnt in december in de kleur  Charcoal Black voor een verkoopadviesprijs van 849 euro.

Lees verder na de advertentie.

Dat is 50 euro meer dan de recent verschenen Galaxy Note 4. Een exacte verschijningsdatum  is helaas nog niet bekend, maar eerder werd al duidelijk dat het toestel  op 12 december in Denemarken wordt uitgebracht. Het ligt in de lijn der verwachting dat we de Edge rond die datum ook in ons land mogen  verwachten. Samsung Nederland houdt vooralsnog vast aan de maand december als releasedatum.

Dit moet je weten over de  Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge Nederland

De Galaxy Note Edge kenmerkt zich door zijn gebogen rand aan de rechterkant van het toestel. Dit gedeelte kan voornamelijk geraadpleegd worden  voor inkomende berichten  als sms’jes en WhatsApps. Ook kun je met de gebogen schermrand gemakkelijk apps openen, aangezien deze gemakkelijk met je duim zijn te bereiken. Het display meet 5,6 inch en heeft een resolutie van 2560 bij 1600 pixels.

Het toestel draait uit de doos Android 4.4.4 (KitKat) met de bekende TouchWiz-schil. De Edge wordt verder aangestuurd door een vlotte 2,7GHz-processor die wordt bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen en een  Adreno 420-gpu . Bovendien  is er 32GB of 64GB aan opslagruimte aanwezig, dat  middels een geheugenkaartje uit te breiden tot  maximaal 128GB.

De Galaxy Note Edge is tot slot voorzien van twee camera’s met 16 en 3,7 megapixels. Met de camera aan de achterzijde is het mogelijk om video’s in 4K  op te nemen, de camera aan de voorzijde  schiet alleen video’s in 1080p.

Het toestel is vanaf nu te pre-orderen in de Samsung E-Store voor 849 euro.

Samsung over de Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge

“De Galaxy Note-serie staat garant voor buitengewone innovatie in de mobiele industrie. Met het grotere scherm en de S Pen van de eerste Galaxy Note uit 2011 heeft Samsung een compleet nieuwe productcategorie binnen de smartphone-markt gecreëerd. Ondertussen kunnen we niet meer zonder en is de phablet gemeengoed geworden, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Nu innoveren we opnieuw. De Galaxy Note Edge stelt gebruikers in staat informatie op een totaal nieuwe manier te raadplegen. Met deze introductie willen wij mensen verrassen met baanbrekende technologie en hun leven aangenamer maken door nieuwe mogelijkheden te bieden.”

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy Note Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu