Galaxy Note II ontvangt Android 4.1.2 Jelly Bean, nog niet in Nederland

Redactie
11 december 2012, 14:30
1 min leestijd

Samsung verspreidt vandaag de Android 4.1.2-update voor de internationale Galaxy Note II met typenummer GT-N7100. De update, die op dit moment alleen in Polen beschikbaar is, heeft versienummer JZO54K en brengt onder andere nieuwe notificatie-schakelaars, een aanpasbare notificatiebalk, snellere browser en geinige inkt-effecten op het lockscreen. Laatstgenoemde wordt zichtbaar als je met Samsungs stylus, de S-Pen, het toestel ontgrendelt.

De update voegt ook de nieuwe Group Cast-app en een andere statusbalk-kleur toe en maakt het mogelijk om Multi View en de helderheids-slider te deactiveren. Daarnaast heeft Android 4.1.2 voor de Galaxy Note II een nieuw toestenbord waar je continu mee kunt schrijven, net als bij Swype het geval is.

Lees verder na de advertentie.

Als de update voor Nederlandse Galaxy Note II-toestellen beschikbaar is, krijg je vanzelf een notificatie van de over-the-air-update (OTA). Het is ook mogelijk om het toestel, zodra de Nederlandse update-variant wordt verspreid, met KIES te verbinden en te updaten.

Onderstaande video laat de nieuwe inkt-effecten zien.
http://www.youtube.com/watch?v=FdQ7aCzG9zk&feature=player_embedded

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's