Galaxy Round kopen wordt lastig, zelfs in Azië

Galaxy Round kopenDe Galaxy Round, Samsungs smartphone met gebogen scherm die onlangs officieel werd onthuld, wordt mogelijk maar in beperkte mate geproduceerd. Volgens SamMobile wordt de Galaxy Round kopen lastig, aangezien het een prototype-smartphone betreft die door de fabrikant wordt gebruikt om de gebogen schermtechniek te testen.

Dit betekent dat de Galaxy Round zelfs in Zuid-Korea matig beschikbaar is en verklaart mogelijk de hoge adviesprijs van omgerekend 746 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Samsung-smartphone is dus een prototype, net als de SCH-W850 en de Samsung Galaxy S II HD LTE (SHV-E120S) die in kleine aantallen werden geproduceerd om respectievelijk de amoled- en super-amoled-schermtechnieken in de praktijk te testen.

Galaxy Round kopen: duur en lastig

Dat de Galaxy Round kopen lastig wordt – zelfs voor Zuid-Koreanen – is teleurstellend gezien de interessante functies die het toestel heeft. Zo is het mogelijk om meldingen, de tijd en accustatus te raadplegen door het toestel plat op de tafel naar een kant te rollen. Het zogenoemde Gravity Effect zorgt ervoor dat je makkelijk kunt browsen door de galerij en tijdens het sporten je muziek bedient, terwijl het scherm van de smartphone is uitgeschakeld.

Wie toch interesse heeft in een smartphone met gebogen scherm, kan wachten op de LG G Flex Dit toestel, dat is voorzien van een gebogen 6 inch-scherm, verschijnt mogelijk al volgende maand.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.