Gebogen smartphone Galaxy Round kopen kan nu buiten Zuid-Korea

Gijs Ettes
7 november 2013, 11:35
1 min leestijd
Gebogen smartphone Galaxy Round kopen kan nu buiten Zuid-Korea
Galaxy round kopen

De Galaxy Round kopen is nu beperkt mogelijk in de VS en Australië. Samsungs smartphone met gebogen scherm is in tweetal webshops opgedoken, terwijl het toestel aanvankelijk alleen in Zuid-Korea beschikbaar zou worden. Android-fans die een Galaxy Round kopen, moeten wel beschikken over een flinke zak geld.

Een Australische webshop vraagt er omgerekend 840 euro voor, terwijl een Amerikaanse site zelfs omgerekend 909 euro rekent. Beide winkels hebben de telefoon niet op voorraad, maar het is wel mogelijk een reservering te plaatsen. Uiteraard moeten Europese kopers dan wel rekening houden met hoge kosten voor de verzending en het importeren van de Galaxy Round.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Round is een smartphone van Samsung die als meest unieke feature een gebogen 5,7 inch-scherm (1080 —1920 pixels) heeft. Als je het toestel plat en stand-by op de tafel legt, kun je hem dankzij de gebogen vorm naar een kant rollen.

Op die manier is het mogelijk om snel even de tijd, accustatus en meldingen te bekijken. Onder de motorkap zijn verder een 2.3GHz-quadcore-processor, 3GB werkgeheugen, een 2800 mAh-accu en een 13-megapixelcamera te vinden.

http://www.youtube.com/watch?v=UIEExKSjWi4

Lees meer over Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Round
Samsung Galaxy Round
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's