Galaxy S Advance update naar Android 4.1.2 Jelly Bean rolt uit
Redactie

Galaxy S Advance updateDe Samsung Galaxy S Advance, de opvolger van de originele Galaxy S, krijgt eindelijk de update naar Android 4.1.2 (Jelly Bean). Nadat werd bericht dat het toestel in januari van dit jaar de update naar Jelly Bean zou krijgen, wordt woensdag de update in Nederland uitgerold. Galaxy S Advance-bezitters kunnen de update over-the-air (OTA) of via Samsung Kies downloaden en installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Hiermee slaat de Galaxy S Advance de Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-update over en krijgt het toestel direct Android 4.1.2. Dit is niet de meest recente versie van Android, maar de Galaxy S Advance-update geeft het toestel een langer bestaansrecht. Sommige apps hebben minimaal Android 4.0 of 4.1 nodig om goed te kunnen functioneren.

Daarnaast brengt de update enkele handige Jelly Bean-features, waaronder snelheidsverbeteringen, Samsungs multi-view waardoor het mogelijk wordt om meerdere apps in één scherm weer te geven en een vernieuwde fotogalerij-app. Ook de notificatiebalk is vernieuwd, met meer opties om specifieke instellingen te activeren.

Galaxy S Advance-bezitters krijgen de update automatisch op hun smartphone binnen. Je kunt de update-check forceren door naar Instellingen > Toestel-info > Software-update. Ook is het mogelijk om Samsung Kies, de officiële software van het Zuid-Koreaanse bedrijf, te downloaden en hiermee naar de update te zoeken.

Via: SamMobile Twitter