De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy S10 hoesjes verklappen deze 4 dingen’

Erwin Vogelaar
20 januari 2019, 10:29
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S10 hoesjes verklappen deze 4 dingen’

Een lek met Samsung Galaxy S10-hoesjes bevestigt oude informatie en biedt nieuwe details over de drie verschillende toestellen. Deze vier dingen vallen op.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S10 hoesjes verklappen informatie

Nog een maand wachten, want dan wordt de Samsung Galaxy S10-serie onthuld. Op 20 februari is het zover op een Unpacked-event in San Francisco. Tot dan wordt de gelekte informatie over deze nieuwe toestellen steeds concreter. Zo leren we veel van het nieuwste lek van Evan Blass (@evleaks). Deze vier dingen vallen op:

1. Drie verschillende toestellen

Zoals eerdere geruchten ook al stelden, hebben we dit jaar duidelijk te maken met drie verschillende toestellen. Specifiek gaat het over de Galaxy S10E (voorheen de S10 Lite genoemd), reguliere S10 en  grotere S10 Plus. Deze zie je van links naar rechts op de afbeelding hieronder.

galaxy s10 hoesjes

2. Verschillende camerasamenstellingen

De toestellen verschillen onder andere van elkaar door de camera’s. Hoewel elk toestel een gat in het scherm heeft voor de selfiecamera en meerdere camera’s aan de achterkant toont, verschillen de aantallen per smartphone.

De S10E heeft een enkele selfiecamera en twee camera’s aan de achterkant. De S10 heeft ook een enkele frontcamera, maar drie camera’s aan de achterkant. De S10 Plus heeft maar liefst twee selfiecamera’s en drie camera’s aan de achterkant.

3. Koptelefoonaansluiting voor iedereen

Op de afbeelding zijn duidelijk de formaten van de poorten onderop het toestel te zien. Zowel de S10E, S10 als S10 Plus krijgen een usb-c-poort voor het opladen en een standaard koptelefoonaansluiting.

4. Maar de vingerafdrukscanner dan?

Als je kijkt naar de knoppen en de hoesjes, dan is er een duidelijk verschil tussen de Galaxy S10E en de twee grotere versies. Waarschijnlijk komt dat doordat de twee duurste toestellen een vingerafdrukscanner in het scherm hebben, terwijl de S10E het mogelijk moet doen met een vingerafdrukscanner verwerkt in een knop aan de zijkant.

Meer geruchten over de Galaxy S10

Uit een gelekt promofilmpje van Samsung blijkt verder dat de S10-smartphones nieuwe features krijgen. Mogelijk heeft het bedrijf het hier over een grotere accu of sneller laden. Al bleek uit een eerder gerucht deze week dat sneller opladen juist ontbreekt.

Verwacht de komende weken steeds meer concrete geruchten over deze smartphones. Op de hoogte blijven kan via onze nieuwsbrief of de Android Planet-app.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Evan Blass
Bron afbeelding: Evan Blass
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu