Galaxy S3 Android 4.3 update van start in Nederland – update

Redactie
12 november 2013, 14:52
1 min leestijd
Galaxy S3 Android 4.3 update van start in Nederland – update
Galaxy S3 Android 4.3 update

Samsung is bezig met de uitrol van de Galaxy S3 Android 4.3 update in Nederland. Dat bevestigen verschillende AndroidPlanet-lezers via ons tipformulier. De Galaxy S3 is het voormalige vlaggenschip van Samsung uit mei 2012, dat op dit moment op Android 4.1 (Jelly Bean) draait.

De Galaxy S3 Android 4.3 update, die bijna 1GB groot is, wordt over-the-air naar toestellen verzonden waardoor Galaxy S3-bezitters automatisch een melding op hun toestel krijgen als zij de update kunnen downloaden. Het blijft echter onduidelijk of Samsung de update opnieuw gefaseerd uitrolt.

Galaxy S3-bezitters die een branded toestel hebben, moeten langer wachten op de update. Deze moet eerst door hun telecomprovider worden goedgekeurd.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S3 Android 4.3 update: wat is er nieuw?

De update brengt onder andere een geüpdatete versie van de TouchWiz-launcher, waardoor de Galayx S3 dezelfde launcher als de Galaxy S4 krijgt. Daarnaast is er een nieuw lockscreen, toetsenbord, cameramodi en notificatiecenter aanwezig. Ook is spraakbesturing in de firmware geïntegreerd en is er nieuwe firmware voor de grafische chip aanwezig waardoor de prestaties worden verbeterd. Daarnaast hebben de apps rekenmachine, muziek, galerij, contacten en klok een update gekregen.

UPDATE: Het is mogelijk dat de update naar Duitse toestellen die op dit moment in Nederland zijn wordt verspreid. We hebben navraag gedaan en wachten op antwoord.

Bedankt voor de tip, Pieter en anderen!

Meer nieuws over de Galaxy S3

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu