Galaxy S3 Android 4.3 update begonnen in Nederland en België

Redactie
26 december 2013, 15:17
1 min leestijd
Galaxy S3 Android 4.3 update begonnen in Nederland en België
Galaxy S3 Android 4.3 update

Samsung is opnieuw begonnen met de uitrol van de Galaxy S3 Android 4.3 update in Nederland en België. Dat bevestigen verschillende AndroidPlanet-lezers via ons tipformulier. De Galaxy S3 is het voormalige vlaggenschip van Samsung uit mei 2012, dat op dit moment op Android 4.1 (Jelly Bean) draait.

De Galaxy S3 Android 4.3 update, die bijna 500MB groot is, wordt over-the-air naar toestellen verzonden waardoor Galaxy S3-bezitters automatisch een melding op hun toestel krijgen als zij de update kunnen downloaden. De update is inmiddels beschikbaar in Nederland en België, nadat Samsung de update eerder wegens technische problemen uitstelde.

Samsung stelde de update uit omdat veel bezitters van de Galaxy S3 onder andere een sterk verkorte batterijduur, apps die crashen, inconsistente wifi-connecties, haperingen en zelfs complete vastlopers melden. Deze fouten zouden met de nieuwe update moeten zijn opgelost, naast alle goodies die Android 4.3 Jelly Bean brengt.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S3 Android 4.3 update: wat is er nieuw?

samsung-galaxy-s3-i9300-marble-white

De update brengt onder andere een geüpdatete versie van de TouchWiz-launcher, waardoor de Galaxy S3 dezelfde launcher als de Galaxy S4 krijgt.

Daarnaast is er een nieuw lockscreen, toetsenbord, cameramodi en notificatiecenter aanwezig. Ook is spraakbesturing in de firmware geïntegreerd en is er nieuwe firmware voor de grafische chip aanwezig waardoor de prestaties worden verbeterd. Als laatste hebben de apps rekenmachine, muziek, galerij, contacten en klok een update gekregen.

Lees alles over de Galaxy S3

Hieronder lees je het meest recente nieuws over dit populaire Samsung-toestel. Voor aanvullende informatie kun je de Galaxy S3-toestelpagina bekijken.

Wil je meer over het toestel lezen of de Galaxy S3 kopen, klik dan snel verder!

[ad-block id=20 style=narrow]

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's