‘Middenklasser Samsung Galaxy S4 Active mini opgedoken’
Gijs Ettes

Galaxy S4 Active miniMogelijk verschijnt binnenkort een kleiner exemplaar van de Samsung Galaxy S4 Active, genaamd de Galaxy S4 Active mini. De kleinere variant van de schok- en waterbestendige smartphone is als de Samsung GT-I8580 opgedoken in de documentatie van FCC.

De verschijning van de Galaxy S4 Active mini lijkt een logische, gezien het succes van de Galaxy S4 Active. Naar verwachting zal de Galaxy S4 Active mini wel over mindere hardware beschikken dan zijn grote broer, net zoals dat het geval is bij de Galaxy S4 mini.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy S4 Active mini met mindere hardware

Uit een GFXBench benchmarktest komt naar voren dat de Galaxy S4 Active mini hoogstwaarschijnlijk beschikt over een 1,2GHz-dualcore-processor, een relatief groot 4,65 inch-scherm en 1GB werkgeheugen. Wel heeft het scherm een nogal lage resolutie van 800 x 480 pixels.

Daarnaast is de smartphone voorzien van een Adreno 350-gpu, een 5-megapixel-camera en een frontcamera die foto’s schiet met 0,3 megapixel. De capactiteit van de accu in de Galaxy S4 Active mini is niet bekend. Een releasedatum van de kleine stof- en waterbestendige smartphone van Samsung is ook nog onbekend.

Lees meer over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.