De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung hervat Galaxy S4 Android 4.3 Jelly Bean update

Redactie
29 november 2013, 16:10
1 min leestijd
Samsung hervat Galaxy S4 Android 4.3 Jelly Bean update
galaxys4-scherm

Samsung hervat de Galaxy S4 Android 4.3 Jelly Bean update. De update voor de Galaxy S4 wordt op dit moment in onder andere Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk uitgerold. De eerste Android 4.3-update voor het Samsung-vlaggenschip werd wegens enkele kritieke bugs uitgesteld.

De nieuwe update brengt belangrijke oplossingen voor en moet geen technische fouten meer bevatten. Het build-nummer is I9505XXUEMKE en de datum van de update is 27 november, waardoor het een zeer recente firmware-update van Samsung is.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S4 Android 4.3 Jelly Bean update

Update_XXUEMKE

De update wordt gefaseerd uitgerold en is mogelijk niet bij elke gebruiker direct beschikbaar. het is daarbij ook nog onduidelijk of de update reeds in Nederland wordt verspreid. Wij hebben nog geen meldingen ontvangen.

De Galaxy S4 Android 4.3 Jelly Bean update is ‘Over The Air’ via wifi te downloaden of middels de Kies-software van Samsung en weegt ruim 672MB.

Naast ondersteuning voor de Galaxy Gear voegt de Galaxy S4 Android 4.3 update ondersteuning voor bluetooth low energy en OpenGL 3.0 toe. Ook zijn er een reeks verbeteringen met betrekking tot de prestaties, gebruikersinterface en stabiliteit doorgevoerd. Daarnaast wordt Samsungs Knox-beveilingingssuite geactiveerd, die onder andere e-mailbijlagen scant op virussen en tijdens internetten controleert op dreigingen.

Lees meer over de Galaxy S4

Hieronder vind je het laatste nieuws met betrekking tot de Galaxy S4. In de Galaxy S4 review lees je onze bevindingen met het toestel.

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu