Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy S4 Android 4.3 update nu beschikbaar – update

Gijs Ettes
4 november 2013, 10:50
1 min leestijd
Samsung Galaxy S4 Android 4.3 update nu beschikbaar – update
galaxy s4 android 4.3 update

De Galaxy S4 Android 4.3 update is sinds vandaag beschikbaar, zo melden gebruikers via sociale media. De update is ‘Over The Air’ via wifi te downloaden of middels de Kies-software van Samsung en weegt ruim 672MB.

Naast ondersteuning voor de Galaxy Gear voegt de Galaxy S4 Android 4.3 update ondersteuning voor bluetooth low energy en OpenGL 3.0 toe. Daarnaast wordt Samsungs Knox-beveilingingssuite geactiveerd, die onder andere e-mailbijlagen scant op virussen en tijdens internetten controleert op dreigingen.

Update: De Galaxy S3 Android 4.3 update wordt op dit moment ook uitgerold. Ierse gebruikers kunnen deze als eerste downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe features in Galaxy S4 Android 4.3 update

Naast die toevoegingen introduceert de Galaxy S4 Android 4.3 update nieuwe camerasoftware en een verbeterde schermweergave. Ook zijn het toetsenbord en de browser door Samsung onder handen genomen.

De update wordt overigens gefaseerd uitgerold en is mogelijk niet bij elke gebruiker direct beschikbaar.

Bedankt Burt voor de tip !

Lees meer over de Galaxy S4

Hieronder vind je het laatste nieuws met betrekking tot de Galaxy S4. In de Galaxy S4 review lees je onze bevindingen met het toestel.

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu