Galaxy S4 Android 4.4.2 test-versie uitgelekt en te downloaden

Redactie
16 januari 2014, 21:24
1 min leestijd
Galaxy S4 Android 4.4.2 test-versie uitgelekt en te downloaden
Galaxy S4 Android 4.4.2 test

De Galaxy S4 Android 4.4.2 test-software is uitgelekt en te installeren. Het betreft wel test-software, wat twee dingen wil zeggen. Ten eerste is test-software nog niet per se stabiel genoeg om dagelijks te gebruiken, en daarnaast laat test-software zien dat Samsung erg in de buurt is van de stabiele update voor de Galaxy S4.

De nieuwe Galaxy S4 Android 4.2.2 test-versie lost enkele belangrijke bugs in eerdere software-versies op, zoals de multitask-bug. Ook is de snelheid sterk toegenomen. Hierdoor is de software volgens SamMobile goed te gebruiken als dagelijkse software.

De veranderingen die Android 4.4.2 brengt zijn klein, maar voegen absoluut iets toe aan de Galaxy S4. Zo zijn de statusiconen voortaan wit, die worden vergezeld door een transparante statusbalk. Dit geheel geeft een veel fijnere en betere look aan de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Kleine verbeteringen

Ook is het toestenbord van Samsung van een update voorzien waardoor de app sneller werkt. Daarnaast heeft Samsung nog een snelkoppeling naar de camera aan het lockscreen toegevoegd.

De instructies om de Galaxy S4 Android 4.4.2 test-software te installeren zijn te vinden op SamMobile. De verwachting is dat de KitKat-update voor het huidige vlaggenschip van Samsung in februari of maart officieel wordt uitgerold.

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

Lees meer over de Galaxy S4

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu