Daar is ‘ie dan: Android 4.4.2 voor de Samsung Galaxy S4 (download)

Gijs Ettes
10 maart 2014, 8:49
1 min leestijd
Daar is ‘ie dan: Android 4.4.2 voor de Samsung Galaxy S4 (download)
Galaxy S4 Android 4.4.2

Vorige week schreven we al over de internationale uitrol van de Galaxy S4 Android 4.4 update en ook de afgelopen dagen hebben we veel berichten ontvangen omtrent de langverwachte Android-versie. Het lijkt erop dat de Galaxy S4 Android 4.4.2-update (403MB groot) op steeds meer plekken in Nederland en België beschikbaar is om te downloaden. En dat is goed nieuws, want de belangrijkste veranderingen die KitKat voor de Galaxy S4 met zich meebrengt, zijn duidelijke snelheidsverbeteringen en de grafische aanpassingen.

Verder zijn voortaan de statusiconen in het notificatiescherm wit. De nieuwe doorzichtige balk doet vermoeden dat het beeld groter lijkt dan dat het in werkelijkheid is. Ook bevat het nieuwe vergrendelscherm een knop naar de camera-app. Na het installeren van de update toont het  vergrendelscherm albumhoezen van afspelende muziek over het volledige scherm. Voorheen werd er enkel een miniatuurafbeelding getoond.

Lees verder na de advertentie.

Wat kun je nog meer verwachten van de Samsung Galaxy S4 Android 4.4.2-update? Naast snelheidsverbeteringen zorgt deze ook voor een verbeterd toetsenbord, de mogelijkheid om draadloos te printen, nieuwe emoticons en de optie om je standaardlauncher via de instellingen te activeren. Duik dus gauw de instellingen in en zorg dat je de software-update binnenhaalt!

Nog geen Samsung Galaxy S4? Check de aanbiedingen

Wil je de Galaxy S4 kopen, dan is dit wellicht het goede moment; het toestel is steeds beter betaalbaar. Check de beste Galaxy S4 aanbiedingen hieronder:

Het laatste Galaxy S4 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu