Galaxy S4 Android 4.4 test-firmware te downloaden en installeren

Redactie
17 februari 2014, 16:50
1 min leestijd
Galaxy S4 Android 4.4 test-firmware te downloaden en installeren
Galaxy S4 Android 4.4 test-firmware

Een nieuwe Galaxy S4 Android 4.4 test-firmware is beschikbaar als download en te installeren op het toestel. Daarmee lijkt de officiële update voor de Galaxy S4 steeds dichterbij te komen. De update, die door SamMobile is gepubliceerd, is wel een speciale test-build waardoor er nog bugs kunnen voorkomen.

De belangrijkste veranderingen zijn de grafische aanpassingen. Zo zijn de statusiconen in de notificatiebalk voortaan wit, inclusief een doorzichtige balk waardoor het beeld nog groter lijkt dan het in werkelijkheid is. Ook toont het vergrendelscherm voortaan een snelkoppeling naar de camera-app, een feature die Android 4.4 aan telefoons toevoegt.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S4 Android 4.4 test-firmware screenshots

Het vergrendelscherm laat na de update ook albumhoezen van afspelende muziek over het volledige scherm zien, één van de tofste features van Android 4.4. Verder zorgt de Galaxy S4 Android 4.4 test-firmware voor duidelijke snelheidsverbeteringen, een verbeterde toetsenbord-app, draadloos printen, nieuwe emoji’s en de mogelijkheid om je standaard launcher via de instellingen te activeren.

Lees meer over de Galaxy S4

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

Download

De Galaxy S4 Android 4.4 test-firmware is hier te downloaden en installeren. De installatieinstructies staan op SamMobile. Let wel: het installeren van de firmware verwijdert alle data van de telefoon en omdat het een pre-release-build betreft, is enige kennis van zaken als flashen eigenlijk een vereiste.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu