Galaxy S4 Android 4.4 update wordt uitgerold

Redactie
5 maart 2014, 15:11
1 min leestijd
Galaxy S4 Android 4.4 update wordt uitgerold
Galaxy S4 Android 4.4 update

De internationale versie van de Samsung Galaxy S4 – dat is ook het Nederlandse en Belgische toestel – krijgt sinds woensdag de Android 4.4 KitKat update binnen. Ook AndroidPlanet heeft meldingen ontvangen van de Galaxy S4 Android 4.4 update, maar we kunnen niet verifiëren of er ook Nederlandse toestellen bij zitten. Het lijkt dat het merendeel van de meldingen uit België komt. De meldingen uit Nederland kunnen ook een Belgisch toestel betreffen.

De update wordt over-the-air verspreid, waardoor Galaxy S4-bezitters automatisch een melding krijgen als KitKat beschikbaar is. De Galaxy S4 Android 4.4 update is ongeveer 400MB groot en wordt gefaseerd uitgerold, waardoor het nog even kan duren voordat iedereen de update heeft ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S4 Android 4.4 update

De belangrijkste veranderingen die KitKat voor de Galaxy S4 met zich meebrengt, zijn de duidelijke snelheidsverbeteringen en de grafische aanpassingen. Voortaan zijn de statusiconen in het notificatiescherm wit. De nieuwe doorzichtige balk doet vermoeden dat het beeld groter lijkt dan dat het in werkelijkheid is. Verder bevat het nieuwe vergrendelscherm een knop naar de camera-app.

Na het installeren van de update, laat het  vergrendelscherm albumhoezen van afspelende muziek over het volledige scherm zien. Voorheen werd er enkel een miniatuurafbeelding getoond.

Tenslotte zorgt de Galaxy S5 Android 4.4 update  voor duidelijke snelheidsverbeteringen, een verbeterde applicatie voor het toetsenbord, draadloos printen, nieuwe emoticons en de mogelijkheid om je standaard launcher via de instellingen te activeren.

Nog geen Samsung Galaxy S4? Check de aanbiedingen

Wil je de Galaxy S4 kopen, dan is dit wellicht het goede moment; het toestel is steeds beter betaalbaar! Check de beste Galaxy S4 aanbiedingen hieronder:

Laatste nieuws over de Galaxy S4

De Galaxy S4 kopen kan sinds kort ook met flinke kortingen, mede door de aankomende release van zijn opvolger!

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu