Screenshots Galaxy S4 Android 4.4 update tonen vernieuwd design – update

galaxy s4 android 4.4 updateDe Samsung Galaxy S4 Android 4.4 update wordt waarschijnlijk aan het einde van deze maand uitgerold, maar nu kun je alvast screenshots bekijken van het vernieuwde Nature UX-design dat de update met zich meebrengt. Het lijkt erop dat Android 4.4 de interface van de Galaxy S4 iets platter maakt.

De Android-interface bij de onlangs aangekondigde Galaxy Note Pro 12.2 en Galaxy Tab Pro wijkt ook licht af, met een tijdschriftuiterlijk inclusief interactieve widgets. Wellicht dat Samsung hiervan elementen overneemt voor de Galaxy S4 update. Op de andere screenshot is verder te zien hoe het Samsung-toestel presteert nadat de Galaxy S4 Android 4.4 update is doorgevoerd. In theorie is de S4 een stukje sneller na de update, al doet het toestel onder voor een duurder model als de Galaxy Note 3.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Screenshots Galaxy S4 Android 4.4 update

Het is nog niet zo heel lang geleden dat Samsung zijn toestellen van Android 4.3 heeft voorzien. Een Galaxy S4 Android 4.4 update eind januari zou dan ook als een verrassing komen. Niettemin kun je hieronder de eerste screenshots bekijken.

Update: de Galaxy S4 Android 4.4 update downloaden en installeren kan (op eigen risico) via deze link.

De verbeteringen van Android 4.4 op een rij

Hoewel het nog niet duidelijk is hoe Samsung de nieuwe Android-versie onder handen heeft genomen, zijn de belangrijkste verbeteringen in Android 4.4 (KitKat) wel bekend. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

  • Efficiënter gebruik van de accu en het beschikbare werkgeheugen
  • ‘Immersive’-modus verbergt knoppen, statusbalk en andere afleidende zaken
  • Multitasken verloopt sneller
  • Ingebouwde mogelijkheid om allerhande bestanden te printen
  • Makkelijkere streaming van content via wifi
  • Snel schakelen tussen een zeer nauwkeurige en energiezuinige locatie-instelling
  • Project Svelte, dat Android ook op toestellen met minder krachtige hardware soepel laat draaien

Lees meer over de Galaxy S4

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.