Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini krijgen Black Edition met achterkant van kunstleer
Gijs Ettes

Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini Black EditionVoor wie de Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini niet degelijk genoeg vindt, heeft Samsung vanaf eind volgende maand een oplossing. Beide toestellen worden namelijk opnieuw gelanceerd, maar dan met een achterkant van kunstleer. Onderhuids zijn de Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini ongewijzigd en ook de adviesprijs van de toestellen blijft waarschijnlijk gelijk.

De telefoons verschijnen als eerste in Rusland voor omgerekend 483 euro (Galaxy S4 Black edition) en 336 euro (Galaxy S4 Mini Black edition). Wanneer ze naar Nederland en België komen en hoeveel hier gerekend wordt voor de toestellen is nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Specificaties Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini

Black Edition releaseDe Galaxy S4 is voorzien van een 4,99 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 13-megapixel-camera en een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor die op een kloksnelheid van 1,6Ghz draait. Het toestel beschikt verder over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een flinke 2600 mAh-accu. Lees ook onze Galaxy S4 review.

De kleinere variant van het toestel, de Galaxy S4 Mini, heeft een 1,7GHz-dualcore-processor, een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels een 8-megapixel-camera. De 8GB aan interne opslagruimte is uit te breiden met een micro-sd-kaart en het werkgeheugen bedraagt 1,5GB. Meer over de telefoon lees je in onze Galaxy S4 Mini review.

Lees meer over de Galaxy S4

Het laatste nieuws over de Galaxy S4 Mini

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.