Galaxy S4 La Fleur: Android-smartphone krijgt bloemetjesmotief

Galaxy S4 La FleurDe Galaxy S4 komt ook in een La Fleur-editie. Dat meldt SamMobile, die ook weten te melden dat de Galaxy Core, Galaxy Fame en Galaxy Trend – lowend- en midrange-toestellen – ook eenzelfde editie krijgen. La Fleur werd eerder al doorgevoerd bij de Galaxy S3, waarbij het toestel van een kleurrijk bloemetjespatroon werd voorzien. De Galaxy S4 La Fleur is in week 5 van 2014 beschikbaar. Dit betekent dat het model begin februari in de winkels moet liggen. De Nederlandse releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Galaxy S4 La Fleur-editie is vooral gericht op vrouwen en komt vooralnog alleen beschikbaar in een rode La Fleur-editie.

Samsung Galaxy S4 in vogelvlucht

De Galaxy S4 is voorzien van een 4,99 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 13-megapixel-camera en een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor die op een kloksnelheid van 1,9Ghz draait. Het toestel beschikt verder over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een flinke 2600 mAh-accu.

Lees meer over de Galaxy S4

Foto is van een Galaxy S3, ter voorbeeld van een La Fleur-editie

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.