De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy S4 Lollipop-update verschijnt begin 2015’

Redactie
3 november 2014, 13:41
1 min leestijd
‘Galaxy S4 Lollipop-update verschijnt begin 2015’
Galaxy S4 lollipop

De Galaxy S4 wordt begin 2015 geüpdatet naar Android Lollipop, waarmee de smartphone zijn derde grote firmwareupdate krijgt. Volgens SamMobile, die de update al op een Galaxy S4 hebben draaien, zou Samsung plannen hebben om in de eerste maanden van het nieuwe jaar de firmwareupdate naar de Galaxy S4 te verspreiden.

De Exynos-variant is volgens de website als eerste aan de beurt. Dit is niet het model dat in Nederland wordt verkocht, want in Nederland beschikt de Galaxy S4 over een Snapdragon 600-chip van Qualcomm. Het is daarom mogelijk dat Nederlandse Galaxy S4-bezitters nog even moeten wachten op de update.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S4 Lollipop

galaxys4

De Galaxy S4 Lollipop-update brengt enkele belangrijke vernieuwingen, waaronder veel Samsung-apps die van het Material Design zijn voorzien. Onder andere de muziek- en calculator-app beschikken over het kenmerkende design van Android 5.0, waarbij Samsung dezelfde app-animaties en ronde actieknoppen als Google gebruikt.

Ook kleuren de notificaties voortaan wit, maar de snelle instellingen in de notificatiebalk zijn grotendeels gelijk gebleven.

Samsung Galaxy S4 prijzen

Wil je de Galaxy S4 kopen, dan kun je hieronder terecht voor de beste aanbiedingen. In combinatie met veel abonnementen haal je de Galaxy S4 gratis in huis.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy S4 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Laatste Samsung-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu