Galaxy S4 met stock Android en TouchWiz draaien via app

Gijs Ettes
23 augustus 2013, 13:04
1 min leestijd
Galaxy S4 met stock Android en TouchWiz draaien via app
20130726032856-switchigglogo

Er is een publieke bèta van MoDaCo.Switch uitgebracht voor de Samsung Galaxy S4. Met deze custom rom is het mogelijk om een Galaxy S4 met stock Android en TouchWiz te laten werken. Er verscheen er ook al een publieke bèta voor het draaien van stock Android en HTC’s Sense op de HTC One.

Met de custom rom MoDaCo.Switch is het mogelijk om stock Android en Samsungs eigen skin TouchWiz tegelijkertijd te draaien, waartussen je snel kunt switchen en waarbij vrijwel alle opgeslagen gegevens tussen de twee roms worden uitgewisseld.

Lees verder na de advertentie.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EqZk5JSno1g

Je hebt in principe weinig nodig om MoDaCo.Switch op je Galaxy S4 te draaien: je hebt alleen een zogeheten custom recovery nodig, die het mogelijk maakt om custom roms te installeren.  Je installeert MoDaCo’s rom dus op dezelfde manier als je gewend bent bij bijna iedere andere custom rom.

MoDaCo.Switch voor Galaxy S4 met Stock Android nog een bèta

MoDaCo.Switch voor de Galaxy S4 houdt al je gegevens bij als je switcht naar de stock Android of TouchWiz-versie van de rom. Het enige wat hij niet opslaat, zijn mms-berichten – mocht je die nog gebruiken – en de lijst die bijhoudt met wie je allemaal hebt gebeld.

Het gaat bij deze vroege release nog om een publieke bètaversie van de rom, waardoor het goed mogelijk is dat er op den duur bugs opduiken. Houd hier dus even rekening mee.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu