De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Samsung Galaxy S4 Mini, Ace 4 en Ace Style krijgen Lollipop-update’

Gijs Ettes
26 april 2015, 10:23
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy S4 Mini, Ace 4 en Ace Style krijgen Lollipop-update’

Er is onduidelijkheid of de Samsung Galaxy S4 Mini een update naar Android Lollipop ontvangt. De Britse provider Three laat diverse klanten weten dat de update er door geheugenbeperkingen niet komt, maar volgens de Ierse tak van het bedrijf wordt deze gewoon uitgerold.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S4 Mini Lollipop-update komt er toch

galaxy s4 mini lollipop

Three UK meldt via Twitter dat er geen plannen voor een Galaxy S4 Mini Lollipop-update zijn, omdat het toestel te weinig geheugen heeft. De provider heeft naar eigen zeggen een bevestiging van Samsung gehad omtrent de update. Volgens de Ierse tak van Three is de Lollipop-update voor het compacte Samsung-toestel wel goedgekeurd en zal deze uitgerold worden. Of dit ook geldt voor Nederlandse en Belgische bezitters van het toestel is niet bekend. Android Planet heeft Samsung om een reactie gevraagd.

Ook de website YouMobile laat weten dat de Galaxy S4 Mini de Lollipop-update ontvangt. Deze zou goedgekeurd zijn en ergens de komende weken beschikbaar moeten worden. Daarnaast meldt de website dat de 3G- en 4G-versies van de populaire Galaxy Ace 4 en Galaxy Ace Style van een update worden voorzien.

→ Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Android Lollipop-update overzicht.

Meer over de Galaxy S4 Mini

De Galaxy S4 Mini werd in het derde kwartaal van 2013 uitgebracht in Nederland. Het compacte en lichte toestel is een goedkopere en minder krachtige versie van de succesvolle Galaxy S4 en doet het onder meer met een 4,3 inch-scherm (960 bij 540 pixels), 1,5GB aan werkgeheugen en een 1,7GHz dualcore-processor (Snapdragon 400). Verder is er 8GB aan opslagruimte beschikbaar en twee camera’s met 8 en 1,9 megapixels.

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een Galaxy S4 Mini met abonnement.

Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy S4 Mini prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu