Galaxy S4 update voor T-Mobile toestellen

Gijs Ettes
4 juli 2013, 9:45
1 min leestijd
Galaxy S4 update voor T-Mobile toestellen
galaxy s4 update

‘Branded’ Samsung Galaxy S4  toestellen van T-Mobile hebben woensdagavond een firmware-update gehad. De Galaxy S4-update is nog niet uitgerold voor ‘unbranded’ toestellen of bij andere providers.

De update draagt het versienummer I9505XXUBMF8 en brengt relatief kleine veranderingen met zich mee. Zo is de camera-app verbeterd: het is nu mogelijk om video’s in slowmotion of high-speed af te spelen.

Lees verder na de advertentie.

Bepaalde apps zijn daarnaast naar de sd-kaart te verplaatsen na de update. Met deze software-update voor de Galaxy S4 wil Samsung waarschijnlijk de klachten tegengaan over het feit dat de Samsung-apps erg veel ruimte van de interne opslag in beslag nemen, waardoor er weinig overblijft voor andere zaken.

Verdere uitrol van Galaxy S4 update nog onbekend

De Galaxy S4-update zou verder verbeteringen op het gebied van stabiliteit brengen. De update is ‘over the air’ te downloaden, dus je zult je alleen in de omgeving van een wifi-netwerk moeten bevinden om met het updateproces van start te gaan. Wanneer Galaxy S4-bezitters met branded toestellen van andere providers of unbranded exemplaren hun smartphone kunnen bijwerken is nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu