Galaxy S4 verkoop van Samsung stijgt naar 40 miljoen

galaxys4-schermDe Galaxy S4, het succesvolle vlaggenschip van Samsung, is na zes maanden meer dan 40 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat blijkt uit cijfers die door SamMobile zijn gepubliceerd. De afgelopen maanden is de verkoop van de Galaxy S4 wél gedaald, maar sinds de release zijn er gemiddeld per maand zo’n 6,6 miljoen consumenten een Galaxy S4’s aangeschaft. De Galaxy S4 verkoop zorgt voor een grote glimlach bij Samsung, want het overtreft de mijlpalen die door zijn voorganger, de Galaxy S3, zijn behaald.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy S4 verkoop groot succes

De Samsung Galaxy S4 is al meerdere keren uitgroepen tot het snelst verkopende Samsung-toestel ooit. Het is de meest succesvolle smartphone uit de gehele Galaxy-lijn, maar tevens ook van alle andere Android-smartphones. Concurrenten als HTC en LG komen niet eens in de buurt van de Galaxy S4 verkoop cijfers.

Meer lezen over de Galaxy S4?

De Samsung Galaxy S4 in het kort

De Galaxy S4 is voorzien van een 4,99 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 13-megapixel-camera en een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor die op een kloksnelheid van 1,9Ghz draait. Het toestel beschikt verder over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte, een accu van 2600 mAh en Android 4.2 (Jelly Bean).

Lees ook onze Galaxy S4 review

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.