Galaxy S4 Vodafone 4g update door Samsung uitgerold

Redactie
12 augustus 2013, 20:00
1 min leestijd
Galaxy S4 Vodafone 4g update door Samsung uitgerold
galaxys4-scherm

Samsung is begonnen met de Galaxy S4 Vodafone 4g-update die het voor de Galaxy S4 mogelijk maakt om van het nieuwe 4g-netwerk van Vodafone gebruik te maken. De update wordt op dit moment in Nederland uitgerold en komt beschikbaar voor zowel branded als unbranded toestellen. Dit betekent dat het niet uitmaak of je een simlockvrije Galaxy S4 of een toestel die aan Vodafone verbonden is gebruikt.

De update is officieel door Samsung Nederland via Twitter aangekondigd. Of de update ook andere verbeteringen of vernieuwingen brengt, is nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S4 Vodafone 4g inschakelen

BRezVP0CIAAV5MW

Samsung Nederland meldt via het Twitter-account dat de Galaxy S4 na de update wel opnieuw opgestart moet worden. Dit laat de smartphone opnieuw met het netwerk verbinden waarna het 4g-netwerk van Vodafone de telefoon identificeert en, als je een 4g-abonnement hebt, deze verbinding beschikbaar stelt.

Het 4g-netwerk is hiermee ook zichtbaar in de instellingen onder ‘mobiele netwerken’. Bij het onderdeel ‘netwerkmodus’ kun je als gebruiker aangeven dat je graag van het 4g-netwerk gebruik wilt maken. Mocht dit netwerk niet beschikbaar zijn (als je geen 4g-abonnement of -dekking hebt) wordt er automatisch overgeschakeld naar WCDMA, ofwel de snellere 3g-variant.

(screenshot afkomstig van @henklbr)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu